BLACE ČISTE OBIČNIM CREVOM!

1 min čitanja

Tek peti dan od kako je završena ovogodišnja šljivijada, radnici Javno komunalnog preduzeća Blace rešili su da operu centar grada. Ono što je svima privuklo pažnju je da su oni to činili običnim crevom i običnim četkama, odnosno metlama.

Da tako čiste potvrdio nam je i direktor JKP Blace Darko Kuzmanović. Objašnjava da nemaju cisternu i da je ovo jedini način da operu ulice!

-Imali smo jednu cisternu ranije, ali je nju nemoguće registrovati i sada nemamo ni jednu. Jeste teško da se spere ova masnoća i sve što je ostalo nakon manifestacije, ali tako je kako je- kaže Kuzmanović.

Na našu opasku da je prošlo pet dana od šljivijade, dodaje da su oni svake večeri izlazili i čistili nakon koncerta, ali da naslage koje su nastale ne može da skine obično crevo.

Najavljuje da je u planu da se kupi jedna polovna cisterna u vremenu koje dolazi.

I mi smo se malo raspitivali i došli do toga da polovna cisterna za pranje ulica, ne za pijaću vodu, može da košta manje od dva miliona dinara. To je trećina para koje su utrošene za tri koncerta tokom manifestacije, ili kao bina za te koncerte. Podsećanja radi, samo Brenino pevanje je koštalo tri miliona, a za binu je dato dva miliona dinara.

Blace koje je ranije važilo, to sa sigurošću možemo reći, za najčistiju opštinu Topličkog okruga, sada na žalost, ni pet dana nakon manifestacije ne može da opere glavnu ulicu, a šta je sa ostalim?


0


0

The post BLACE ČISTE OBIČNIM CREVOM! appeared first on Prokuplje press.