9. maja delovi Prokuplja i Žitorađe biće bez struje

1 min čitanja
9. maja delovi Prokuplja i Žitorađe biće bez struje

Ogranak Elektrodistribucija Prokuplјe, 9. maja u prepodnevnim časovima izvodiće radove u delovima Prokuplja i Opštine Žitorađa i tada će doći do prekida snabdavanja električnom energijim. Reč je o uvođenju novih priključaka.

Kako je saopšteno u ED Prokuplje, 9. maja zbog radova na mreži, od 9 do 14 časova bez električne energije biće korisnici u delu Ulice Cara Lazara od Ulice Strahinjića Bana prema Ulici Miloša Obilića, deo Ulice Miloša Obilića od Cara Lazara do kućnog broja 108, kao i delovi ulica Kruševačke i Petra Kočića .

Istog dana i u Ćukovcu će doći do prekida snabdevanja električne energije. U ovom selu u periodu od 12 do 18.30 časova bez električne energije biti korisnici u selu Ćukovac.

U delu sela Držanovac, prema Samarinovcu u Opštini Žitorađa, struje neće biti 9. maja od 11 do 13 časova,  kratak prekid električne energije od 9 do 10 časova, 9. maja očekuje se i u delu sela Glašinac prema Smrdiću.

-Tokom trajanja radova molimo korisnike da isklјuče svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uklјuče poobnavlјanju snabdevanja električnom energijom. Eventualno, u slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni- navode u ED Prokuplje.